Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glada kroppskemikalier

 

allting gungar

det är tryckande

 

taket kommer sakta ner

kondenserar

rörelserna

 

alla blundar

blickar inåt

i euforins epicentra

 

kropparna

blir till en unison rörelse

av skelettlös hallonmassa

 

glansiga axlar

stöter kant i kant

 

luften luktar människa

serotonin i tonvis

adrenalinet pressar taket uppåt

 

en rå fusion

av glada kroppskemikalier

och musik

 

vinner

över den montona

betongsmaken

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 645 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-30 18:45



Bookmark and Share


  Josef Ahl
så gott! :)
2007-10-03

  Inkarasilas
Ah skelettlös hallonmassa,
mumsigt!
Gillar, gillar orden ja!
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower