Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag gråter mig till sömns.



Av någon anledning
så sover jag alltid
bäst när jag

gråtit
mig själv till sömns.


kanske är det av
ren utmattning

eller kanske lättnad.




Men jag skulle vilja
tro
att någon däruppe
ser efter mig

lite extra
just när jag

gråter mig till sömns




Fri vers av socialsuicide
Läst 457 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-09-30 15:55



Bookmark and Share


    Cajsa
Mycket fint skrivet, bokmärker
2007-10-26

  Ezo
Mycket vacker. Mycket bra inledning och avslut!!!
2007-10-05

  Annmargreta
Den här texten är fin, jag bokmärker den.
Jag har varit i Östersund en vecka men inte sett dig!!!!!!!!!!!
2007-09-30

  devilsangel
Det är säkert alltihop, både utmattning, lättnad och att någon däruppe ser efter dig. Tycker om din text, naturlig och äkta!
2007-09-30

    NovaHI
den här dikten fångar mig...
2007-09-30

  AneLa
oj vad fin .
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

socialsuicide
socialsuicide