Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min vän.



Jag har inget mer att säga dig just nu
(För jag älskar dig men vet aldrig hur jag ska säga det så skiter i det och hoppas att du vet ändå)
Ibland är jag arg på dig
För att du inte vill ha mig längre
Att du kastade bort allt vi hade
Och säger att det är mitt fel
Men det är inte mitt fel (Jag minns inte varför. Hur. Minns inte)
Fast egentligen är jag nog inte arg, bara sårad (Har försökt att inte bry mig men du sitter för djupt)
Jag tror nämligen att jag har förlorat dig (åtminstonde för tillfället)
Och det krossar mitt hjärta

Och du har inte förlorat någon vän (i mig)
För jag är fortfarande din (alltid)
Jag väntar tills du vill ha mig igen (alltid) (kommer den dagen någonsin?)
Kanske lär jag vänta hela mitt liv, förgäves. Men det är min förlust då, eller hur?

Hoppas på att du snart, om någon dag eller så
inser att jag visst är värd dig. Vän




Fri vers av socialsuicide
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-09 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

socialsuicide
socialsuicide