Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kylan

Hon stod där

Med näsan tryckt mot rutan

Blåsten kändes som nålstick

mot hennes kinder

 

Inne i cafét lös ljuset sig varmt

hon såg

hur han gestikulerade

medan läpparna

gjorde snabba rörelser

 

hon andades in

luften virvlade runt

i det stora tomrummet

mellan hennes revben

 

det fanns inget där

 

nej, det var hon

som satt där inne

mitt emot honom

Ändå blåste det

kallt

 

som nålar

om hennes kinder

iskall luft sprängde i bröstet

 

ännu ett möte

där hon var närvarande

men ändå

bortglömd

 




Fri vers av Plumflower
Läst 887 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-03 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plumflower