Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gamle

Dit den gamle gick var det ingen som vågade gå
Det den gamle gjorde var det ingen som vågade göra
Det den gamle sa var det ingen som vågade säga
Det den gamle kände var det ingen som vågade känna
Det den gamle hörde var det ingen som vågade höra

Ändå så kan inte folket låta honom gå i frid!




Prosa (Prosapoesi) av Ulf Nårsa
Läst 507 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-01 02:42



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Enkel rak tänkvärd text
med djup

Bokmärker den här

Mvh: Björn
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Nårsa
Ulf Nårsa