Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidbränd?

Olycklig, miserabel, deprimerad
är kravet
på mig
för att alls kunna skriva

I mitt nuvarande moln av avmättnad
och allmän trötthet
finns inget kvar till att
uttrycka något alls

Existerar det ett tillstånd av stillhet
eller är det bara
ett vacuum runt mig
och i mitt huvud

Kan man vara nöjd, lycklig och tillfredsställd
men ändå så trött
att man inte orkar njuta av det?

Låter som jag behöver
uttrycka mig
men
jag pallar in.......




Fri vers av Orbdlinb
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-01 16:10



Bookmark and Share


  Håkan Tendell
Snyggt och fyndigt filosoferat om melankolins såväl outtömliga som av sömnbegär begränsade källa för diktarens inspiration.
2007-10-02

    eva m h
Du behöver kanske ordvila!
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Orbdlinb
Orbdlinb