Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människan och hösten (Morgonmemoarer III)

Regnet faller lätt undan de grå skyarna. Klistrar fallna löv
och barr mot asfalten som tapetserats över marken.
Blåsten sveper fram över koloniserade slätter, i en värld
där naturens lagar inte längre gäller.
Det är höst och vem klagar, om inte människan.
Samma människa som målar världen med betong.

Då föds frågan. Vad är varmare än höstens färger
och kyligare än betong?




Övriga genrer av Annique
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-01 18:01



Bookmark and Share


  hero40 VIP
En fin text som applåderas!
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Annique
Annique