Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek i mörkret om natten!

Klockan är 23.17. Jag är ute, det är helt mörkt förutom gatulyktorna och några få fönster som har tänt. Det är helt tyst förutom mina fotsteg, fladdermössen högt ovanför mig och musiken i mitt bakhuvud. Det är helt vindstilla och elva grader varmt.
Jag går sakta och ser röken från min cigarett och min mun stiga sakta medan jag hör min favorit del ur min favoritlåt "When I'm with you I feel like I could die. And that would be all right. All right." Jag känner pulsen och mitt hjärta slå. Jag njuter så fruktansvärt.
Jag är i extas - och jag vill inte lämna denna natt. Jag vill ha någon jag kan dela denna natten med och hålla honom i handen och bara gå i tystnad och njuta. Njuta av varandra. Och njuta av natten!
Kärlek!




Övriga genrer av Jennie Lindoff B
Läst 390 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-02 16:49



Bookmark and Share


  Scar
Skulle gärna vilja va den där NÅGON =)
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Jennie Lindoff B
Jennie Lindoff B