Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland är det mest skräckinjagande att låta sig vara lycklig


En nattfjäril flyger

 

I kokongen

har jag legat

 

grott

som ett rasande frö

 

sett skuggorna silas

genom skira väggar

 

världens siluett

formar frågor

på min duk

 

och verkligheten

 

dansar utanför

 

nystanet börjar kränga

av ilskna

tysta

svallvågor

 

jag spränger skalet

 

en nattfrjäril flyger

 

med veka vingar

 

ut

 

andas skräckfylld in

frihet

 

och frid

 

 

 

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 452 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-03 01:15



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
ja man kan känna det!
2007-10-21

  Josef Ahl
jag kan se bilder :) bra!
2007-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower