Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte

Kan jag leva utan liv
Kan jag leva utan kärlek
Kan jag leva utan rädsla
Kan jag leva helt på egen hand?

Kan jag leva utan tro
Kan jag leva utan vänner
Kan jag leva utan en bok
Går det verkligen att leva utan hopp?

Kan jag leva utan mening
Kan jag leva utan naturen
Kan jag leva utan en fast grund att stå på
Kan jag leva utan Dig?

Jag vill inte leva utan, jag behöver allt och mycket mer




Fri vers av Elin H
Läst 400 gånger
Publicerad 2007-10-03 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin H
Elin H