Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stabbed

Den där svidande känslan som tränger in mitt i mellan skulderbladen
Smal fåra av rött och varmt rinner ner mot marken
Vänskap förvandlad till dy på havets botten
Utan någon anledning

Sårad
Arg
Besviken
Så djupt

Smärtan i ryggen vill inte försvinna
Fotsteg som visar blod

Vad hände?
Vem hängde med?

Naken smärta är känslan
Hat är tanken

Kommer någon att ta det första steget?
Är det sedan länge dödsdömt?

Vissa dagar blöder såret ymnigt
Andra känns det knappt
Kommer aldrig läka helt
Slutligen krossas strimman av hopp

Du tror du är en stjärna
Men när du faller kommer ingen önska
Att du ska lysa på himlavalvet igen





Fri vers av Elin H
Läst 660 gånger
Publicerad 2007-12-10 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin H
Elin H