Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Din kärlek, din ondska, din dissande blick, blev för mycket. Du finns inte kvar på samma sätt som förut


Jag blev din död

Jag tog livet av dig inatt
och en del av mig själv
och ditt huvud rullade vid mina fötter
när jag skar av din hals

du har alltid gjort allt för att irritera mig
men du trodde aldrig att jag skulle gå så långt
som att döda dig
med mina bara händer

och den skarpa bilden
ekar i mitt huvud
när jag ser ditt sista leende
skratta åt mig

så även fast jag tog livet av dig
så finns du kvar i mitt huvud
fast svetsad
av ondska




Fri vers av Josefin.B.S
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-03 14:19



Bookmark and Share


    UhmKaj
Sorgligt! Applåd
2008-05-13

    UhmKaj
Sorgligt! Applåd
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Josefin.B.S
Josefin.B.S