Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din närhet


Med pärlevit kristall blick drar du undan skynket för min syn.
Med lysstret från ditt ansikte famlar jag ej längre i blindo.
Jag är fri…




Fri vers av Scar
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-03 16:59



Bookmark and Share


    undefined
fint skrivet =)
2007-10-06

    Sarah Collin
fin värkligen :)
2007-10-03

  sunshine93
*applåd! :D
2007-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Scar
Scar