Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Svikare

Det var Glas och Glitter
Nu finns det bara splitter
Du älskade mig
Jag älskade dig
Men nu finns bara ditt bittra svek
Du lyssnade inte trots att jag skrek
Det var Glas och Glitter
Nu finns det bara Splitter
Då fanns det bara du
Inte längre, inte nu
Jag gråter tyst och stilla
Önskar att du ska trilla
Det var Glas och Glitter
Nu finns det bara Splitter
Att du ska trilla nerför stupet
Och begravas i det svarta djupet
Men än vet jag att du finns
Du, min ädla prins
Det var Glas och Glitter
Nu finns bara splitter
Det var så det var
Nu finns inte sagan om oss kvar
Jag känner ett hat
Ett hat mot dig min vän, min svikare




Fri vers av HannaKanna
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-03 20:18



Bookmark and Share


    Kiwi
=(
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

HannaKanna
HannaKanna

Senast publicerade
Min Vinternatt
Min Svikare
* Se alla