Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en stund för sig själv


Kyrkan

Till kyrkan kan
man gå då
något känns
tungt....

tända ett ljus
släppa sina tårar
fram och minnas det
som var...

allt det vackra har
man inom sig kvar....

efter ett tag känns
det i kroppen åter
igen lugnt....


Sajo 071003




Fri vers av sajo
Läst 515 gånger
Publicerad 2007-10-03 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo