Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlåt mig gumman.. tack för att vi nu är vänner! du har hjälpt mig mycket!


Alla gör vi misstag

Nu går jag här som en ande genom korridoren

Jag kan fortfarande känna smärtan ifrån såren

Jag tar mig en titt på mina gamla vänner

Under ögonlocken är det tårar som bränner

Och där är hörnet där du alltid stod

Du var ju den flickan som aldrig log

Du satt på golvet med huvudet ner

Slagen och sparkarna blev bara fler och fler

Du grät aldrig, tårarna var slut

Ditt liv var ett helvete, ditt behov av hjälp var akut

Men ingen brydde sig, ingen ville se

Det enda man gjorde var att le




Fri vers av frida holm
Läst 1065 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-04-23 19:56



Bookmark and Share


    Camapani
jag glömde betyget...här får du en fullpott av mig!
2005-10-13

    Camapani
innehållsmässigt så river sorgen djupt i mig när jag läser din dikt, minns de hårda orden, också ensamheten som kunde riva sönder allt..de kalla korridorerna och golven som var så smutsiga.
rent utseéndemässigt tycker jag att du ska ha små bokstäver genom hela dikten och stycka av med stora bokstäver lite typ så här:

Alla gör vi misstag

Nu går jag här som en ande genom korridoren
jag kan fortfarande känna smärtan ifrån såren
tar mig en titt på mina gamla vänner
under ögonlocken är det tårar som bränner

Och där är hörnet där du alltid stod
du var ju den flickan som aldrig log
satt på golvet med huvudet ner
slagen och sparkarna blev bara fler och fler

Du grät aldrig, tårarna var slut
ditt liv var ett helvete, ditt behov av hjälp var akut
men ingen brydde sig, ingen ville se
det enda man gjorde var att le
2005-10-13

    Elin E
Verklig beskrivning och sista raden gör mycket för dikten.Snyggt skrivet och mycket känsla.Känner igen en del på sätt och vis.
2005-04-24
  > Nästa text
< Föregående

frida holm
frida holm