Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eller...


Rasistisk förklaring!

Det är inte färgen på din hud som bestämmer vem du är!

Det är färgen på ditt hjärta!




Övriga genrer av Triselisa
Läst 450 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-03 22:57



Bookmark and Share


    crapcat
fint
2007-11-11

    My_Ladie
Naaw! Ennu oerhört vackra och kloka ord av Bea! Gråter nästan när jag läser dem! <3
2007-11-02

  Josef Ahl
står du vid min sida ? :p
SNYGGT!!!
2007-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Triselisa
Triselisa