Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det meningen?

Är det meningen att man ska dö på insidan för att kunna leva utanför?




Övriga genrer av Triselisa
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-17 22:49



Bookmark and Share


  peter markurth
det finns inga allmängiltiga meningar.

tänkvärt,om mäniskans livsvilja.
2009-02-17

    Issand.
nej


men ibland verkar det nästan så...
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Triselisa
Triselisa