Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling

Jag har svårt att sätta ord på känslor.

Hur ska jag då kunna förklara hur otroligt mycket du betyder, för mig?

Jag är så rädd att orden ska komma ut fel!

Så jag väljer att inte svara.

.

Nu gjorde jag dig besviken igen.

Förlåt.




Fri vers av Darliiing
Läst 412 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-04 23:36



Bookmark and Share


  Dude
Mycket bra skrivet. Känner igen mig.
2007-10-04

  Catrin
Inga ord är fel när de tas emot av någon som älskar, när du avskyr någon hör du bara det negativa i det som sägs när du älskar är det tvärt om... annars kan man ju alltid gosa lite istället : )
2007-10-04

  Tuzze87
Tystnad säger mkt...bra
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Darliiing
Darliiing