Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten talgoxe

 

en liten talgoxe

 

kärlek breder ut

små bruna korta vingar

 

alldeles plötsligt

den landar mjuk

plirar nyfiket

och hoppar runt

på stadiga fötter

lägger huvudet på sned

 

innan den skräms upp

för tidigt

och ger sig av

 

 

flyger fort

in i din glasmur

 

ligger stilla

i förvånad skräck

 

innan det lilla bröstet

slutat häva

 

och du är kvar

under tysta mornar

ensam

med din skuld

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 698 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-05 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plumflower