Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utandning av kärlekens inandning


Du är ute ur bilden. Du är Passé.
Du finns ej längre i mitt hjärta. Du får ej längre va me.

Vad såg jag hos dig egentligen? Vad var det som tilltalade mig?
Det fanns trygghet i din blick. Men höll den? Nej.

Det fanns kärlek mellan oss. En stark romans.
Den länken bröt du av. Du gav en annan man en chans.

Det var ditt vackra leende som snärjde mig. Din mjuka kropp.
Nu tillhör den någon annan. När du till mig sa ”stopp”.

Vad du gör nu struntar jag blankt i. Jag är ej längre ditt hembiträde.
Försvinn ur mitt liv. Dit du ej längre har tillträde.

Januari började året. Och det slutade med en skräll.
När du en dag inte kom hem från jobbet. När jag fann dig med någon annan samma kväll.



Det är slut.
Finito.





Fri vers av Scar
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-05 19:56



Bookmark and Share


    höstblomma
..gillar, sorgligt och ärligt, min känsla ..tack också för applåd till mig, kan inte skicka meddelanden
2007-10-12

    Sarah Collin
sorglig, vem handlar den om?
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Scar
Scar