Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt maran spinna ifred

 

 

 

håll dig i skuggan

använd öm, varm röst

 

låt maran spinna

ifred

 

låt bli

nyckfulla rörelser

 

som retar katten

 

hon sätter tänderna

fräsande

i allt som kommer

 

för nära




Fri vers av Plumflower
Läst 514 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-06 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plumflower