Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

look what you have done

vi var så nära.
jag hatar detta,
denna ovisshet.
jag hatar det över allt annat.
det händer att jag somnar med
randiga kinder nu förtiden.
jag är så rädd.
jag lovade mig själv att
aldrig förlora dig.
jag lovade mig så jäkla hårt.
jag misslyckades.
totalt.
jag vet inte hur du mår,
var du är.
jag vet inte ens om du lever.
jag älskar dig så himla mycket.
du har alltid varit min livlina
- min sista utväg.
du har alltid varit där,
ja på ett eller annat sätt.
jag kan inte bara låta dig försvinna spårlöst ur mitt liv,
utan att du vet hur jag känner.
du får inte.
jag tillåter dig inte.
för ett liv utan dig är inte ett liv.
det är bara du som förstår!

kom tillbaka för helvete!




Fri vers av hell0kitty
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-10-06 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hell0kitty