Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort liten text som är avsedd att sjungas


Syndare, vänd om

Vänd om, min vän. Vänd om till Gud
och lyssna nu till glädjens bud.
Vänd om min vän. Från synd vänd om
för Herren ropar till dig \"kom\".

På Honom lägg din nöd och sorg
och träd så in i Herrens borg.
Din synd Han grundligt från dig tvår
Mot Satans makt till kamp Han går.

Din vilja fritt du bruka kan
så välj den gode, Himlens man.
För synden tynger själar ner.
De plågas av den onde mer.

Vänd om, min vän. Vänd om till Gud
och lyssna nu till glädjens bud.
Vänd om min vän. Från synd vänd om
för Herren ropar till dig \"kom\".




Fri vers av Harry Schönhaar
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-07 19:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, precis...Jesus sa ju trots allt inte \"Läs det Här\", \"Läs det där\", \"Tro såhär\", eller \"Tro sådär\". Han sa \"Kom...Följ mig\"...Och det är väl det jag i all anspråkslöshet nu försöker att göra. Mycket bra dikt!
2008-03-07

  To
Vacker dikt. Några missionärer som jag är lite bekant med skulle älska den.
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Harry Schönhaar