Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du lyssnar riktigt noga så vet du ingenting om mig

jag är poetisk
& min röst som du
ännu inte hört kan
sjunga dig till tårar

jag är djup
& min botten kan
du & ingen annan
någonsin nå

jag är underbar
& har ett hjärta
av finaste silver
dock inte guld
ett hjärta som
väntar på att bli
upptäckt av ett annat

jag har hemligheter
stora & små
hemligheterna
som gör mig till
den jag är
som ni aldrig kommer
få veta

jag är konstig
& min mystik får
dig att undra vem
jag egentligen är

men
det är inga problem

för min mystik

försvinner så

fort

jag

öppnar






käften




Fri vers av ms. r ghazale
Läst 406 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-08 15:15



Bookmark and Share


  vetlandaslyna
...det där skulle låta positivt!
2008-04-03

  vetlandaslyna
slutet är äckligt charmigt faktiskt :]
2008-04-03

    ej medlem längre
Vacker och talande text. Applåd!
2007-10-17

  poesi pplot
Älskar namnet på den här dikten.
Läste bort mig lite på vägen.
Gillade slutet.

Får nog läsa om denna en dag då skallen är mer med på noterna.
Eller om det är hjärtat som skall vara med?

Nåja, tack för lässtunden.
2007-10-10

  Rune Thorsell
Jag skulle snarare tro att det blir tvärtom. Är kontrasten så bjärt mellan hur Du ser ut och hur Du yttrar Dig, tätnar väl mystiken ytterligare?
2007-10-09

    Iza
va bra du e...
2007-10-08

  Maria Zena Viklund
*ler* det tror jag inte på, din mystik är större än så! mycket vackert skrivet!
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

ms. r ghazale
ms. r ghazale