Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst stress

I blåst och regn jag undrar
hur två personer som är ute och vandrar
tar sig tid med varandra
när alla vi andra
far och flänger som ett löv i höstvinden




Fri vers av Josefin.B.S
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-10-08 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefin.B.S
Josefin.B.S