Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du hjälper mig fortfarande

När du kom in i mitt liv
blev jag äldre till sinnet.
Staden vi bodde i
var gammal i minnet.
Löven var färgade i gul och röd
våran kärlek blomstrade i överflöd.
Men allting gick så fort
plötsligt var vi där
när allting går fel
och nu sitter jag här.

Försöker skriva mina dikter om allt som sker
fast det är ändå bara dig jag tänker på
av dig jag vill ha mer.
Av allt som hänt sen svunna tider
är det fortfarande tanken på dig som bekämpar mina strider.




Fri vers av Josefin.B.S
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-08 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefin.B.S
Josefin.B.S