Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarnas land

Biter i träpinnen igen,
och drömmer mig bort

dit smärtan inte når...




Bunden vers (Haiku) av Alexander VIP
Läst 336 gånger
Publicerad 2005-04-25 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander
Alexander VIP