Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rysk vodka. Alkoholstyrka: Drygt 37 procent. Det blev to much för mig som aldrig mer skulle supa...


Vodka

Hon är trevlig, fast slipad.
Jag föll som en fura när glaset åkte fram.
Vodka.
Av rysk valör.
Med apelsinjuice.
Och is.
Ett glas. Två. Tre. Fyra.
Och fem!
Plötsligt satt hon grensle över mig.
Jag log.
Tror jag.
Hon gav mig en komplimang, har jag bestämt för mig.
Hon var också drucken. Skrattade högt och ljudligt.
Borta var den tysta, lite blyga ukrainska kvinnan.
Jag hängav mig åt lustar och begär.
Det blev en minnesvärd natt.
Synd att jag inte minns nånting...




Övriga genrer av Finedays
Läst 471 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2007-10-09 19:42



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Aaah ge mig Vodka, mängder ska vara Stoli, härligt procentig text, mums!
2007-11-28

  Just Emotions
gillas verkligen!! ***applåder
2007-11-28

  stella
Hon har skördat många och kommer bestämt skörda fler!
2007-11-28

  hero40 VIP
Redaktionens val!
2007-11-28

  hero40 VIP
Rysk vodka i glädje
trevligt för stunden
till kropp och själ
men baksmälla
och minnesbeta!
Bra skriven dikt.
Applåd!
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Finedays