Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det brinner, pengarna är slut. Skulderna brådskar, aldrig att jag hinner. Black jack gör livet surt.


Speldjävulen

Det är galet, men för stunden kul.
Jag vet att det ALLTID slutar med strul.
Men jag är \"narkoman\", lider av spelmani.
Hjälp snälla staten, gör mig fri.
Du satte mig i skiten, nu är jag här.
Fogden mina pengar varje månad begär.
8 000 spänn upp i rök.
Puh, mitt liv är fullt av stök.
Ändå är hjärtat glatt.
Min hjärna har tamejtusan fått fnatt.
Känner mig lite avtrubbad, nästan störd.
Jag är en obotlig kasinonörd.
Men lyssna, min resa var från början brokig.
Min terapeut sa: \"Det var därför du blev speltokig.\"
I dag skrävlar \"tupparna\" om poker hit, poker dit.
Kom in i matchen, det är samma skit.
Förr eller senare går ni på en nit.
En halv miljon spänn ska jag ut med NU för spel.
Klart som fan att det är nåt fel.
Jag anklagar Svenska Spel!














Fri vers av Finedays
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-10 22:46



Bookmark and Share


  hero40 VIP
Väldigt bra skriven poesi
med känsla och bra rim.
Utlämnande text som är
skriven direkt i från hjärtat.
Applåd självklar!
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Finedays