Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas att

dina kalla fötter
finner sommarens sandaler.

Hoppas att

mina varma fötter
finner vinterns kängor.




Fri vers av Sparven
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-09 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven