Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


mördare

jag vet att jag i döden
skulle orsakat er så mycket mindre smärta än
jag gör i livet
därför att
man bara kan dö en gång

och trots att man bara fysiskt kan dö en gång
så är man mentalt odödlig, för det mesta
och jag har nyss dött än en gång
efter några ord från dig,
pappa

jag har nyss dött därför att allt jag håller kärt
nu gråter för
eller på grund av
mig
då jag är ännu i livet

och då måste det ju vara mitt fel

så varför dör jag om och om igen?

jag är en självmördare
mördare




Fri vers av BaraOrd
Läst 418 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-09 23:52



Bookmark and Share


    Solros
Denna text gillade jag starkt. Så sant alltihop...
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd