Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta

Borta är dom händer
som brukade smeka mig ömt
Borta är dom ögon
som lovade att inte svika
Borta är dom läppar som kysste mig mjukt
Borta är du
som lovade att aldrig gå..




Fri vers av rötjut
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-11 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rötjut