Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömmar av minnen

 

 

sömmar

med taggiga leende

omöjliga

att lappa ihop

 

ett spann

av minnen över din kropp

ensligheten

trängs i dina seniga muskler

 

följer

de genomskinliga trådarna

 

genom att låtsas

att de inte existerar

respekterar jag

din ensamhet

 

 

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 903 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-11 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plumflower