Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag målar med ord medan du talar med ögonen

 

 

jag sveper penseln

och målar dig på näsan

kladdar färg

över din dyra skjorta

 

du spiller känslor

ur din ögon

söker tröst

med grumlig blick

 

Jag spänner dukar

av din tjocka väv

och målar sagor

om gemensam ensamhet

 

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 938 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-11 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plumflower