Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon med Blick

Ett ensamt ögonblick
I livets tid

Gav mig möjligheten
Att söka frid

Sorlet försvann
Vi blev tyst rent apropå

Då jag sågade mig in
I dina djupa blå




Fri vers av existens
Läst 434 gånger
Publicerad 2005-04-25 23:56



Bookmark and Share


  Almaz
En myspyspoesi, fyndig sådan.. Vemod byts ut mot skönt lugn i denna kära dikt!
Finfint! :)
2005-05-24
  > Nästa text
< Föregående

existens