Kärleksdikt" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksdikt


Bara du i mitt synfält

En enda kyss
fick mig att ändra uppattning totalt
En enda försiktik beröring från dina fingrar
fick mig att glömma allt annat
allt förutom dig
Jag ser bara dig
ditt leende
dina läppar
dina händer
Ingenting spelar någon roll
förutom du
En edna kyss
fick mig att ändra uppfattning totalt




Fri vers av Empzk
Läst 406 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-12 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Empzk
Empzk