Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sexualitet

sexuella fantasier
sexualitet kontra nuet
sexualitet och medvetenhet


dagdrömmar som ett förflutet projecerat till en framtid
till en alternativ verklighet
sexuella fantasier
små pjäser som behandlar sidor hos en själv som man inte vågar
vill
kan
leva ut
tänkta senarier som låter en spela ut medvetna eller omedvetna känslor
här är inget omöjligt, här är allt tillåtet
här finns inga hämningar
inget ego som kan aktiveras och inga blockeringar.
här kan
och får
vad som helst hända
..men, under din kontroll
du har inte släppt några kontroll ramar.
du kan sluta fantasin hur du vill.
du styr.
allt går som du tycker.
och inget hotar din inre ordning

men släpper jag allt
lever helt i nuet
kan jag tillåta mig att vara alla de Rebeckor som jag är
om det inte finns något då och inget sen
endast nu
då kan jag låta alla hämningar rinna av
kontrollramarna blekna och blockeringarna lösas upp.
om jag kan vara myntet som föll, sorlet från gatan, tyget som spänns, fågeln i ett träd.
då kan jag vara barn, pensionär och vuxen.
jag kan då vara mor, älskarinna, gudinna
slav, hora, djur, demon, älva och härskarinna
jag kan vara den mörka, den ljusa
allt. allt jag är. nu och här

är fantasierna en suckt efter luft? ett korn av frihet. en önskan om att få vara hel. dolda Rebeckors rop om sin existens. kvävda berättelser om inre längtan
eller är det projeceringar av då till sen
av intryck och avtryck. begär.
förmodligen är det inte viktigt
jag kan vara allting. allt jag är. allt och inget.
en förnäm hora. älskarinnan till en älva. en gudinnas mor.
jag är jag. jag är.





Fri vers av Reebex
Läst 396 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-12 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Reebex
Reebex