Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken är stark...


Pulserande hjärtsvikt

Han ger mig
pulserande hjärtsvikt
och jag känner tusentals
elektriska stötar
krypa i min erotiktörstande
kropp

Jag är torr på närhet
efter att ha fått min
livsgnista
utsugen
från andras brist på
medkänsla

När han till sist
rör vid mitt bleka skulderblad
och sänder nålarna
(de som brukar sticka där)
till helvetet
så pulserar vi tillsammans

hjärtsvikt...




Fri vers av Sandra Sörlöv
Läst 609 gånger
Publicerad 2005-04-26 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Sörlöv
Sandra Sörlöv