Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgätmigej

En förgätmigej
växer på min trapp
Du vet
trappan utanför
vår vita villa
där vi lekte
ibland

En förgätmigej
växer där
på min trapp
den har slingrat sig
en väg upp
mellan två stenar
sträcker sig mot ljuset

En förgätmigej
bedgandes om
att du ska
förlåta mig




Fri vers av Sandra Sörlöv
Läst 670 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-04-26 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Sörlöv
Sandra Sörlöv