Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Käppar i mitt hjul

det är min osäkerhet
som sätter käppar i mitt hjul

jag faller lika hårt
som jag är rädd

men jag minns hur torftigt det kan vara

en kväll, en höst
förutom du




Fri vers av Chargrin
Läst 393 gånger
Publicerad 2007-10-13 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chargrin
Chargrin