Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Victor<3

Victor.
Han är söt, rolig och snäll,
jag önskar han gav meii en smäll,
så jag får känna hans hud mot min,
så jag kan säga: Jag kommer för alltid att vara din!




Fri vers av Joosephine
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-10-13 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joosephine

Senast publicerade
Victor<3
Mirre<3
Sofijah<3
* Se alla