Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När blir dröm verklighet?


Jag drömde om dig i natt.
Du höll om mig, värmde mig
Gav mig en känsla av kärlek

Du snosade in din mun mot min nacke
tvinnade mitt mörka hår mellan dina fingrar.
Viskade vackra ord i mitt öra.
Jag älskar dig.

Ett leende spreds över mina läppar när
dina armar strök sig runt över min kropp
Dina siden täckta händer smög sig över min hud.

Mitt hjärta bultade, spred glädje runt i mina ådror.
Jag älskar dig.

Men natten tog slut och drömmen dog ut.

Du fanns inte där.
Inga rosa läppar mot min nacke.
Mitt hår var inte tvinnat.
Inga vackra ord i mitt öra.
Inga händer över min hud.

Nu är det bara 7 timmar tills natten är här
och jag får drömma igen.




Fri vers av Ecila
Läst 635 gånger
Publicerad 2007-10-13 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ecila
Ecila