Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlorad vänskap


Nu är aldrig som då

Som när havet smeker bort fotspåren i sanden
Som när ett enda leende räddar någons liv
Som när några få ord får ens hjärta att stanna

Du försvinner sakta, och ingen är dig lik
Jag såg bara lycka när du log
Mitt hjärta slog volter när du älskade mig
Men nu har det stannat,
För du sa farväl, och gick

Och solen lyser aldrig likadant igen
Och himlen kommer aldrig vara så vackert blå som då
Och jag kommer aldrig le på samma sätt, som när du var här




Fri vers av railway
Läst 134 gånger
Publicerad 2007-10-14 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

railway