Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You are valuable,Think about it

You are valuable
You are special
You are a
Only a
For no one else can be you
No one else can look like you
Nobody can dress you
No one is more valuable than you
For all are equally valuable
You are a
Only a
Think about it




Fri vers av missan13
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-14 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

missan13
missan13