Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akta dig min lilla vän

När jag tittar in i dina stora nyfikna ögon så fylls jag av glädje
Men jag fylls också av sorg när jag tänker på vad som kan hända med dig
För någongång i ditt liv så kommer du att bli sårad
Någongång kommer du att bli retad av idioter
Någongång kan det gå rikitigt illa för dig aå att du hamnar i slagsmål kanske
Bara kanske
Hoppas inte
att det händer
Det jag försöker att säga dig är:
\"Akta dig min vän!
Det finns faror som luras överallt! \"




Fri vers av missan13
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-14 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

missan13
missan13