Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni vet!

Ni vet att jag mår dåligt
i skolan.
Ni vet att jag inte vågar att säga imot.
Ni vet att jag inte vågar att ha ögonkontakt med någon.
Ni vet att jag är ensam vid rasterna.Ni vet att jag sitter ensam på lunchen.
Ni vet
Ni vet
Ni vet
Men om ni vet så mycket,
Varför bryr ni er inte?
Varför gör ni inget?
Varför?




Fri vers av missan13
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-14 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

missan13
missan13