Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den rena vackra själen


Min själs inre vackra jag

Hon kom som en uppenbarelse till mig en natt
Helt plötsligt i bildens nedre högra hörn bland
det vackraste jag skådat helt plötsligt satt
En kvinna så vacker, så oskuldsfull och ren,
med långt svart hår, en hy som sammet
och med smaragdgröna ögon som mot mig sken.

En känsla av andakt sköljde genom min kropp
Aldrig skall jag förglömma att denna vackra
kvinna just i mina drömmar dök upp
Jag bär henne inom mig, hon följer varje steg,
varje andetag jag tar
För denna vackra kvinna är min
själs inre vackra Jag.




Fri vers av Kristallkatten
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-14 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristallkatten
Kristallkatten