Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en jordbävning

i hennes tankar fanns en jordbävning

det var allt jag hörde
när jag lämnade henne långt där bakom
och jag visste att världen rasade omkring henne

nu sjunker jag till min båtten
jag vet att vi är mer än så här

men den här röran var mitt fel
jag startade den här branden
är du fortfarande min?

en jordbäving i hennes tankar

uppenbarligen av den typen
som kom att begrava oss levande




Fri vers av mr.chainsaw
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-10-14 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mr.chainsaw