Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Körsbärsbladen

Jag går genom lunden
börjar springa
regnet dränker mina ord
i brevet som jag stoppar innanför jackan
- där det bara är ett hårt nät mellan dig och mig

de rosa körsbärsbladen
du andades och spred din aoura över
har fallit mot botten av champagneglasen
där mitt luktsinne tankar nostalgi från i maj
när du&jag och körsbärsbladen blommade




Fri vers av POPex
Läst 426 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-15 08:26



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
vackert!
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

POPex